Lunarni kalendar vjenčanja za 2024.: planiranje savršenog vjenčanja

Mjesečni vjenčani kalendar za 2024. godinu je kalendar za svaki mjesec 2024. godine, u kojem je naveden položaj Mjeseca u odnosu na zviježđa Zodijaka, datumi i točno vrijeme glavnih faza Mjeseca. Mjesečni vjenčani kalendar ne govori samo o cikličkim promjenama faza Mjeseca i lunarnim danima, već također prikazuje povoljne dane za vjenčanja u 2024. godini.

Ovisno o fazi Mjeseca, vjenčanje može biti povoljno za vas i pozitivno utjecati na vašu budućnost (pomaže u sklapanju braka, poboljšava odnose i financijsku stabilnost obitelji), ili negativno, budući da vjenčanje u tim danima može naštetiti odnosima i dovesti do nesreće.

lunarni kalendar vjenčanja za siječanj 2024
lunarni kalendar vjenčanja za veljaču 2024
mjesečni kalendar vjenčanja za ožujak 2024
lunarni kalendar vjenčanja za travanj 2024
lunarni kalendar vjenčanja za svibanj 2024
lunarni kalendar vjenčanja za lipanj 2024
lunarni kalendar vjenčanja za srpanj 2024
lunarni kalendar vjenčanja za kolovoz 2024
lunarni kalendar vjenčanja za rujan 2024
lunarni kalendar vjenčanja za listopad 2024
lunarni kalendar vjenčanja za studeni 2024
lunarni kalendar vjenčanja za prosinac 2024

Povoljni i nepovoljni dani za vjenčanje 2024. prema mjesečevim mijenama

Mjesečni vjenčani kalendar za 2024. godinu pomoći će vam da planirate datum vjenčanja uzimajući u obzir položaj Mjeseca. Mnogo toga ovisi o fazi Mjeseca i periodu lunarnog ciklusa u kojem će se brak sklopiti. To također utječe na prisutnost određenih namirnica na stolu, broj gostiju i razmjere svadbene proslave, što će utjecati na odnose i život mladenaca u budućnosti.

Ako uzmete u obzir sve nijanse i pravilno planirate ovaj praznik, vaš obiteljski život će biti ispunjen srećom, povjerenjem, prosperitetom i svakom godinom će postajati sve snažniji i sretniji.

'Fel a tetejéhez' gomb